کابین آسانسور استیل مدرن، لوکس و لاکچری (لیست قیمت)

طراحی کابین آسانسور هم از نظر تأمین امنیت و هم جنبه زیبایی شناسی و تلقین حس آرامش باید در نظر گرفته شود. آسانسورها تجهیزاتی هستند که بر اساس انواع فناوری بالابرها برای حمل افراد یا بار به کار می روند. برای نصب آسانسور، در نظر گرفتن عواملی همچون ارتفاع ساختمان، حجم رفت و آمد و حمل بار یا تعداد افراد در آسانسور اهمیت دارد. مکانی که آسانسور نصب می شود و نوع استفاده ای که از آن انتظار می‌ رود به طور غیر مستقیم می تواند در طراحی کابین تاثیرگذار باشد. اگر مدل های مختلف انواع آسانسور را که اجرا شده اند نگاه کنید متوجه این مسئله خواهید شد که طراحی کابین آسانسور، هم یک صنعت است و هم 

می‌تواند با ذوق هنری همراه باشد. 


کابین آسانسور استیل مدرن، لوکس و لاکچری (لیست قیمت)


نکات مهم در نصب آسانسور

چهار سیستم برای آسانسورهای خانگی استفاده می شود: هیدرولیک، کششی، پنوماتیک و درام مارپیچ. نصب سیستم های آسانسور خانگی و صنعتی با هم فرق دارد اما همه آنها به طور کلی، قطعات اساسی یکسانی دارند: یک سیستم محرکه ، یک اتاقک یا کابین و یک سیستم کنترل حرکت .
آسانسورهای تحت خلأ، آسان ترین مدل آسانسور برای نصب هستند و حتی نگهداری آنها آسان تر است.
قبل از نصب آسانسور در ساختمان باید تمام مقدمات را فراهم کنید. افراد اضافی یا کارمندان را از محیط خارج کنید. مطمئن شوید که مکان نصب، تخلیه شده است. 
برای نصب سیستم های آسانسور، باید حتماً اقدامات ایمنی را انجام دهید تا عملیات ساختمانی با اطمینان بالا در محل انجام گیرد. با انجام کارهای مقدماتی، زودتر از موعد، به راحتی و به سرعت و به طور موثر می توانید آسانسور را به محض رسیدن قطعات، نصب و راه اندازی کنید.
نصب آسانسور از عهده افراد معمولی خارج است! حتی اگر نصب آن نسبتاً آسان باشد، قطعات می توانند بزرگ و سنگین باشند و قطعاً نمی خواهید به آسانسور آسیب برسانید یا به خود آسیب بزنید. از شرکت های معتبر در خرید و نصب سیستم های آسانسور حتماً کمک بگیرید.
قبل از هرگونه تغییر در خانه یا ساختمان شما، باید بررسی کامل انجام شود و نقشه ها تهیه شود. نصب براکت ها، ریل ها، طناب های فولادی، شیلنگ در آسانسورهای هیدرولیک ، سیستم تابلو فرمان و سیستم های الکتریکی برای موتور آسانسور، همه باید طبق برنامه و توسط تکنسین ها انجام می گیرد.
نصب همه آسانسورها، یکسان نیست. این روند می تواند متفاوت باشد؛ بسته به اندازه ساختمان، اندازه آسانسور و البته منبع تغذیه آسانسور، فرق دارد. 
تا زمانی که نصب کامل نشود، به دلایل ایمنی باید از موانع در اطراف محل نصب، استفاده شود.
برای آسانسورهای هیدرولیک، پس از نصب کاراسلینگ و اتصال آن به جک ، زمان ایمن سازی آسانسور و اتصال شیرهای برق هیدرولیکی فرا می رسد. روغن هیدرولیک باید به مخزن سیال اضافه شود و شیلنگ  بین جک آسانسور و پاور یونیت ، نصب شود. 

پس از انجام این کار و بررسی همه سیستم ها، آسانسور آماده کار است. به دلایل ایمنی، درب های خودکار قفل شونده، کنترل شرایط هوایی، چراغ های اضطراری، ارتباطات اضطراری و سنسورهای تشخیص دود، نصب می شوند.

نصب آسانسور در ایران

انواع موتور آسانسور

موتور بدون گیربکس (گیرلس)
همانطور که در بخش های قبل به آن اشاره شد، به موتور هایی که شفت خروجی آن ها مستقیما به قرقره کابل آسانسور متصل می شود، موتور های گیرلس گویند. موتور های گیرلس بسیار پر قدرت هستند و بیشتر برای ساختمان های اداری و تجاری و مسکونی استفاده می شوند. اما این نوع موتور ها دارای محدودیت هایی هستند که اگر آن ها رعایت نشوند، سبب آسیب دیدن سریع آسانسور می گردند. یکی از مهم ترین محدودیت ها برای موتور های گیرلس، وزن کابین است. اگر دقت کرده باشید، پلاکی درون آسانسور ها متصل شده است که ظرفیت آن را تعیین می کند. اگر بیش از ظرفیت بار وارد کابین شود، سبب از بین رفتن موتور می گردد.
خرید بهترین مارک موتور برای آسانسور